Jachthaven Heeg

Jachthaven HEEG is een moderne haven welke van vele gemakken is voorzien. De ligplaatsen zijn voorzien van een stabiele vingersteiger langs uw boot, walstroom aansluiting (8 ampère) en WiFi. Ook behoren het tanken van drinkwater en diesel op de haven tot de mogelijkheden. Verder is er een verwarmd toiletgebouw, wat zowel zomer als winter geopend is. 


De haven is centraal gelegen in het kloppend watersporthart van Friesland. Zonder belemmering van bruggen en sluizen vaart u binnen 5 minuten naar het Heegermeer, en van daaruit zijn er mogelijkheden genoeg. U bent van harte welkom als passant of vaste ligplaatshouder bij Jachthaven HEEG!


Of gebruik een van onze vaarroutes vanuit Heeg door het waterrijke en mooie Friesland. Hieronder staan er al vast vier voor u klaar om te gebruiken de lange Zuidwest-Friesland route, de avontuurlijk "Woudaap" route, de rustgevende Noord-Friesland route of de romantische Grote Turfroute. Wilt wat langer onderweg dan is er de drie provincie route of de Noord-Nederland route


Wilt u meer informatie gebruik bel ons op 0566 – 68 92 64 of maak gebruik van het contactformulier.